این وب سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های کل کشور ثبت می باشد و مطابق قوانین این مرکز عمل می کند. لازم بذکر است مطالب کانالهای تلگرام توسط کراولر و خودکار استخراج میشود و سایت مسئولیتی درقبال محتوای کانالها ندارد. درصورتیکه محتوا مغایر با قوانین کشور است مراتب را به [email protected] اطلاع دهید.
فیلم آنلاین تماشا کنید مجموعه ای از فیلم های سینمایی بصورت آنلاین در Yidio.ir قابل تماشا میباشد.
پنجشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۲۲:۴۲
#کیک_پیانو_معصومه
#کیک_معصومه .

سخن چون دواست، اندکش سودمند و زیادش کشنده است. امام علی (ع) (غررالحکم)

سلام دوستان گلم یه کیک که مزه اش شبیه تیرامیسو هست تقریبا . که در دستورهای ترکیه ای دیدم و اندازه ها رو تقریبا به مقیاس لیوان دسته دار خودمون و گرم تبدیل کردم و ترجمه کردم دستور تقریبا برگرفته از پیج @kakulelimutfak
هست .
اسم کیک در دستور اصلی Piyano kek هست . 😊

http://T.me/ashpaazbashi
و اما طرز تهیه :
برای کیک
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
شکر ۲۲۰ گرم (یک لیوان)
آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان)
پودر کاکائو ۲ تا ۳ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۶ گرم (۱ ق م)

برای خیساندن کیک
شیر یک تا یک و نیم لیوان
پودر کافی میکس یا کاکائو یا نسکافه ۱ تا ۲ ق غ

برای کرم روی کیک
شیر ۲ لیوان
شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان)
آرد سفید ۷۰ گرم (نصف لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
خامه صبحانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

برای تهیه کیک : تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه زدم و بعد روغن مایع و شیر رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو هم الک کردم و مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم .
داخل قالب رو کمی با روغن جدا کننده چرب کردم . (اندازه قالب من ۲۰ در ۳۰ هست) مواد رو داخلش ریختم و در فر که از یه ربع قبل روشن کرده بودم با دمای ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه قرار دادم با خلال دندون پخت کیک رو چک کنید .
توی این مدت کیک بپزه رفتم سراع درست کردم کرم روی کیک
کرم رویه کیک : شیر و آرد و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم مدام هم زدم تا به غلظت برسه و اواخر کار کمی وانیل ریختم ‌و از حرارت برداشتم . وقتی از گرمی کمی افتاد خامه رو یه کم با چنگال زدم که روان بشه و داخل مواد ریختم و خوب هم زدم تا ترکیب بشه .
کیک که پخت همین که گرم هست حفره هایی ایجاد کردم و برای خیسوندن کیک من شیر و نسکافه (کافی میکس) رو با هم مخلوط کردم و ریختم . می تونین فقط از شیر گرم استفاده کنین می تونین داخلش کاکایو کمی شکر هم بریزین . من برای خیسوندن از یه لیوان شیر استفاده کردم که به نظرم یک و نیم لیوان باشه بهتره اما اگه دوست ندارین خیلی خیس مرطوب بشه یه لیوان کافیه .
بعد که جذب شد مواد کرمی رو روش ریختم و صاف کردم و پودر کاکائو روش الک کردم .
داخل یخچال یه شب تا صبح بمونه و بعد سرو که خیلی خوشمزه هست و هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر .
اینستاگرام @masoumehrasouli
کپی کارها ممنوع ⛔⛔ ادمین های پیج ها و کانال ها کپی نکنید حتی با ذکر منبع

http://T.me/ashpaazbashi
پنجشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۲۲:۴۱
کیک پیانو از معصومه رسولی با اینستاگرام masoumehrasouli
http://T.me/ashpaazbashi

کپی ممنوع
پنجشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۲۲:۴۰
کیک پیانو از معصومه رسولی با اینستاگرام masoumehrasouli
http://T.me/ashpaazbashi

کپی ممنوع
پنجشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۴۷
✔رژیم غذایی سالم خوری ماه رمضان
و کاهش چربی های شکم و پهلوها.

✔حتی اگه روزه نمیگیرید، این رژیم فرصتی است که میتونین عادات غذایی سالم رو در زندگیتون ایجاد کنید.

✔این رژیم غذای توسط متخصص تغذیه مالزیایی نوشته شده و وعده ها شامل 'برنج' نیز میباشند.



👇👇👇👇👇
@ruzehdiet
@ruzehdiet
@ruzehdiet
پنجشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۴۶
پنجشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۳۸
آموزش رایگان مرحله به مرحله بیش از صد نوع دسر مدرن👌👌
کاملا تضمینی به همراه تمام نکات❤️فقط در👇👇👇
https://t.me/joinchat/AAAAAFJIML-FtdvCwFkzbA
سه شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۲۲:۰۲
فرم بدنت کدوم شمارست؟
می دونی مزاجت روی ایجاد هر شماره تاثیری داره
با یک مشاوه کاملا رایگان مزاجتو بشناس و عوامل ایجاد چربیها در هر نوع و کنترل اون رو بدست بیار
مطمن. بدون عارضه. بدون بازگشت
تا رسیدن به ایده ال وزنیت فقط یک کلیک فاصله داری👇👇👇👇👇
https://t.me/joinchat/HLqRuUUIkvR7MPD4uyIrbg
ایدی منشی:
@m_razavi
سه شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۱۹
#حلوا_نارگیلی_معصومه
#حلوا_معصومه

زندگی گواراتر از اخلاق خوش نیست . امام صادق (ع) (علل الشرایع)

یه حلوای مدرن و بوتیکی و خوشمزه و عالی 😊🤗. ‌

http://T.me/ashpaazbashi
حدودا با این مقدار مواد ۱۲ عددحلوا به این شکل میشه .
آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی نصف لیوان (۷۵ گرم)
پودر نارگیل نصف لیوان (۶۰ گرم)
پودر قند یک چهارم لیوان (۵۰ گرم)
کره ۵۰ گرم
روغن جامد ۲ ق غ (تقریبا ۵۰ گرم)
گلاب تقریبا یک چهارم لیوان
زعفران به میزان لازم

اینجا شما می تونین با هر اندازه ای پیش برین اینکه تاکید به گرم باشه نیست .
در مورد پودر نارگیل که من آسیاب کردم با اینکه درشت هم نبود ولی برای اینکه حلوا یکدست بشه آسیاب بشه . اندازه وقتی که آسیاب می کنیم از لحاظ لیوانی کمتر میشه . نصف لیوان پودر نارگیل رو وقتی آسیاب کنین یه کم کمتر میشه میزانش .
در مورد روغن هم بهتره که داخل این حلوا کل روغن ، روغن مایع نباشه ، می تونین جای روعن جامد مایع بریزین ولی کلا همش روعن مایع نباشه ترکیبی از کره یا روغن جامد با روعن مایع ترجیحا کره هم استفاده بشه بهتره لطیف تر میشه .
نکته بعدی در مورد آرد ، که در این حلوا بهتره آرد سفید باشه چون رنگ حلوا به تیرگی نره و خوش رنگ بشه .
جای پودر قند شکر نمیشه .

و اما در مورد طرز تهیه :
آرد رو الک کردم و بعد با حرارت ملایم رو به کم شروع به تفت دادن کردم . آرد زیاد تفت نخوره چون می خوایم رنگش تیره نشه . حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت کم بو دادم .
بعد مجدد الک کردم .
کره و روغن جامد رو اضافه کردم و بعد که با هم ترکیب شد ، زعفران و گلاب رو اضافه کردم . گلاب رو کم کم ریختم یه کم گذاشتم موند .
بعد از حرارت برداشتم و بلافاصله پودر قند رو الک کردم و اضافه کردم و پودر نارگیل رو ریختم و مخلوط کردم . اگر حلوا جمع نشد گلابی که موند رو اضافه می کنیم که من اضافه نکردم چون حلوام خوب جمع شد و صاف و یکدست شد .
بعد همین طور که گرم هست داخل قالب سیلیکونی ریختم . قالب هم خیلی کم با روغن چرب کردم .
حدودا ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دادم و یا دو ساعت می تونید بخچال بزارید .
و در آخر از قالب بیرون آوردم .
این قااب های ریز سیلیکونی از لوازم قنادی فروشی ها می تونید تهیه کنین .
اینستاگرام @masoumehrasouli
کپی کارها ممنوع ⛔⛔ ادمین های پیج ها و کانال ها کپی نکنید حتی با ذکر منبع

http://T.me/ashpaazbashi
سه شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۱۹
حلوا نارگیلی از معصومه رسولی با اینستاگرام masoumehrasouli
http://T.me/ashpaazbashi

کپی ممنوع
سه شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۱۸
حلوا نارگیلی از معصومه رسولی با اینستاگرام masoumehrasouli
http://T.me/ashpaazbashi

کپی ممنوع
یکشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۱۳
@Parstinashop

😍عجب وسایلی داره این کانال😍
@Parstinashop
@Parstinashop
@Parstinashop
@Parstinashop
🔴واسه هر سلیقه ای یه چیزی داره
🔴برای دیدن عکسای بیشتر و سفارش این محصولات وارد کانال زیر بشید و آن را دنبال کنید👇

https://t.me/joinchat/AAAAADw8HjuQwY8SpGN_XA

🔸حتما عضو این کانال بشید و به دوستان خود پیشنهاد کنید
شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۲۳:۱۴
#نان_پنبه_ای_معصومه
#نان_معصومه

كسی كه بینش و عقلش كاملترین چیزش نباشد هلاكتش آسانترین چیزش است. امام سجاد (ع) (بحارالانوار)

نونی بسیار نرم و لطیف و پنبه ای . همون طور که از اسمش معلومه و برای صبحونه و عصرونه عالی عالی 🤗 .
.
http://T.me/ashpaazbashi
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۶۰ گرم (۴ ق غ)
پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م سرپر یا ۲ ق چ)
خامه صبحانه ۷۵ گرم (۲ ق غ)
کره آب شده ۸۰ گرم
شیر ولرم ۸۰ میلی (یک سوم لیوان)
آرد نون فانتزی یا آرد سفید قنادی تقریبا ۳۰۰ تا ۳۷۵ گرم (حدودا ۲ تا ۲ و نیم لیوان)
نمک نصف ق چ

داخل شیر ولرم یک قاشق چایخوری شکر ریختم و مخلوط کردم و بعد پودر خمیر مایه رو بهش اضافه کردم و در ظرف رو قرار دادم تا ده دقیقه تا به عمل بیاد .
داخل ظرف بزرگتری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم ، کره آب شده ، شکر ، خامه ، نمک رو اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و داخلش ریختم . میزان آرد خیلی تقریبی هست کم کم ریختم و شروع کردم خمیر رو به ورز دادن . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . این جا خیلی مهمه وقتی ارد زیادی اضاقه بشه لطافت نون رو می گیره نون رو سنگین می کنه و سفت میشه و حتی نونتون زود بیات میشه .
ده دقیقه ورز بخوره یا یکی دو دقیقه ورز بدین و ۱۰۰ بار روی صفحه کار بکوبین .
داخل ظرف تمیز که خیلی کوچولو کف و دیواره اش چرب کردم قرار دادم . روش رو خوب پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم قرار دادم (قبلا هم بارها گفتم که می تونبن فر رو روشن کنین دو سه دقیقه بعد خاموش کنین داخلش که گرم هست ظرف حاوی خمیر رو بزارین برای استراحت) تا حدودا یه ساعت استراحت داشته باشه .
بعد استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم .
طرح دادن و پیچیدنش دل به خواهی هست من شش تا چونه کردم و به این روش توی ظرفم چیدم .
دوباره روش پارچه تمیز انداختم و حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشم .
توی این مدت فر رو روشن کردم .
برای رومال هم یه زرده تخم مرغ و یه کم خامه و و زعفران غلیظ رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم .
توی فر ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم .
یه ظرف حاوی آب هم در فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و به نرمی و لطافت کمک کنه .
اینستاگرام @masoumehrasouli
کپی کارها ممنوع ⛔⛔ ادمین های پیج ها و کانال ها کپی نکنید حتی با ذکر منبع

http://T.me/ashpaazbashi
شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۲۳:۱۳
نان پنبه ای از معصومه رسولی با اینستاگرام masoumehrasouli
http://T.me/ashpaazbashi

کپی ممنوع
شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۲۳:۰۴
نان پنبه ای از معصومه رسولی با اینستاگرام masoumehrasouli
http://T.me/ashpaazbashi

کپی ممنوع
جمعه ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۲۳:۴۳
#نکات_آشپزی(نکات کاربردی)

http://T.me/ashpaazbashi

🌸آب کردن شکلات تخته ای ( برای استفاده در انواع کیک و شیرینی ) :

راه اول : تکه های شکلات را در کاسه ای قرار دهید و نصف استکان قهوه داغ روی آن بریزید. هم زود آب می شود و هم شیرینی شما خوش طعم می شود.
راه دوم : استفاده از روش طبخ غیر مستقیم . شکلات را دریک ظرف گود بریزید و این ظرف را در ظرف بزرگتر حاوی آب گرم قرار دهید ؛ ظرف بزرگ را روی حرارت کم قرار دهید و شکلات را مرتب هم بزنید تا آب شود.


🌸برای تهیه انواع کیک ، به جای شیر می توانید آب میوه را جایگزین کنید، به این ترتیب طعم کیک شما هم تغییر خواهد کرد.

http://T.me/ashpaazbashi
چهارشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۲۱:۰۴
#دسر_روکر_موز_معصومه
#دسر_میوه_ای_معصومه

چیزى را بر زبان نیاورید که از ارزش شما بکاهد. امام حسین (ع) (جلا العیون)

این هم دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه و پرطرفدار و مجلسی 😋😋🤩🤗. .

http://T.me/ashpaazbashi
پودر ژله موز ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳۰ گرم (۳ ق غ)
نشاسته ذرت ۳۰ گرم (تقریبا ۳ ق غ)
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم
شیر ۲ لیوان
شکر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
موز ۱ تا ۲ عدد
بیسکوییت پتی بور نصف بسته (۱۵ عدد ، ۶۰ گرم)
گردو خرد شده به میزان دلخواه
وانیل ۱/۴ ق چ

یه بسته پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل می کنیم به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم .
داخل قالب (قالب من پلاستیکی هست ) خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم نصفی از ژله رو ریختم گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه و بعد موز خرد شده بینش قرار دادم و مجدد مابقی ژله رو ریختم و گذاشتم یخچال .
توی این بین رفتم سراغ بقیه کار .
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم . نشاسته ذرت رو اضافه کردم و یه کم زدم .
توی یه ظرفی نصف لیوان آب سرد ریختم ، پودر ژلاتین رو روش پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه .
شیر رو داخل ظرفی ریختم ، روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه قبل جوشیدن مواد تخم مرغی رو بهش اضافه کردم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه و بعد ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم یه کم روی حرارت حدودا یکی دو دقیقه بمونه و بعد از حرارت برداشتم و گداشتم توی محیط از دما بیفته .
برای تهیه خامه فرم گرفته من از خامه قنادی استفاده کردم از فریزر بیرون آوردم یه کم که نرم شد اما کمی حالت یخمکیش بمونه اول با دور کند همزن دو سه دقیقه زدم و بعد دو سه دقیقه دیگه با دور تند تا فرم بگیره و بعد پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه کردم و یه کم هم زدم .
مواد خامه و پنیری رو داخل مواد ریختم و مخلوط کردم .
بیسکوییت ها رو یه کم خرد کردم . داخل مواد به موز خرد شده و گردو خرد شده و بیسکوییت خرد شده ریختم و ترکیب کردم .
قالب رو از یخچال بیرون آوردم و مواد رو توش ریختم و مجدد توی یخچال گذاشتم تا خوب بسته بشه حداقل ۷ الی ۸ ساعتی بمونه . هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تره .
بعد از یخچال بیرون آوردم دورش رو آزاد کردم توی آب ولرم چند ثانیه قرار دادم این ور و اون ور کردم تا ببینم از جاش آزاد شده و بعد یه دیس مرطوب روش قرار دادم و برگردوندم .
اینستاگرام @masoumehrasouli
کپی کارها ممنوع ⛔⛔ ادمین های پیج ها و کانال ها کپی نکنید حتی با ذکر منبع

http://T.me/ashpaazbashi
چهارشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۲۱:۰۴
دسر روکر موز از معصومه رسولی با اینستاگرام masoumehrasouli
http://T.me/ashpaazbashi

کپی ممنوع
چهارشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۵۸
دسر روکر موز از معصومه رسولی با اینستاگرام masoumehrasouli
http://T.me/ashpaazbashi

کپی ممنوع
سه شنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۵۴
#پلو_مرغ_و_سبزیجات_معصومه
#پلو_معصومه

آدمی بر آیین دوست خود است پس بنگرید با که دوستی می کنید. پیامبر اکرم (ص) (بحارالانوار)

یه پلوی مخلوطی خوش خوراک و خوشمزه و عالی . هر نوع سبزیجات دیگه ای هم به غیر اینی که من داخلش ریختم می تونید بریزین هر چی که دوست دارید مثل فلفل دلمه و لوبیا سبز و ... 😊

http://T.me/ashpaazbashi
برای ۳ نفر
تکه های مرغ ۲ تا ۳ عدد (ران یا سینه مرغ)
هویج ۲ عدد کوچک
نخود فرنگی نصف پیمانه
ذرت تصف پیمانه
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد
پیاز داغ ۲ تا ۳ ق غ
زعفران به میزان لازم
نمک و ادویه و زردچوبه به میزان لازم

برنج رو شستم و بعد خیس کردم .
یه پیاز رو خلالی خرد کردم . داخل قابلمه همراه کمی روغن به همراه تکه های مرغ تفت دادم . کمی نمک و زردچوبه و فلفل ریختم و درش رو گذاشتم اول با خود پیاز و آبی که خود پیاز پس میده بپزه و بعد دیدم آبش کم شد یه کم آب ریختم و گذاشتم بپزه . بعد از پخت مرغ رو ریش ریش کردم .
هویج ها رو خلالی خرد کردم و با آب پختم . نخودفرنگی رو هم پختم . داخل تابه ای هویج پخته شده که آبی نمونده باشه رو به همراه یه کم روغن تفت دادم و بعد مرغ ریش ریش شده رو اضافه کردم و نخودفرنگی و ذرت رو ریختم . نمک و ادویه کاری کمی ریختم .‌مقداری زعفران اضافه کردم . پیاز داغ رو هم ریختم و همه مواد رو دو سه دقیقه با هم تفت دادم و ازحرارت برداشتم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد به مرحله آبکشی رسید ، آبکش کردم . داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد مرغ و سبزیجات و یه کم ادویه پلویی (آماده از عطاری می گیرم ) ریختم . گذاشتم روی حرارت ملایم رو به کم تا دم بکشه .
از آب مرغ هم می تونین مابقیش رو داخل پلو موقع دم گذاشتن بریزین و یا در کنار پلوتون موقع سرو استفاده کنید .
اینستاگرام @masoumehrasouli
کپی کارها ممنوع ⛔⛔ ادمین های پیج ها و کانال ها کپی نکنید حتی با ذکر منبع

http://T.me/ashpaazbashi
سه شنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۵۴
پلو مرغ و سبزیجات از معصومه رسولی با اینستاگرام masoumehrasouli
http://T.me/ashpaazbashi

کپی ممنوع