این وب سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های کل کشور ثبت می باشد و مطابق قوانین این مرکز عمل می کند. لازم بذکر است مطالب کانالهای تلگرام توسط کراولر و خودکار استخراج میشود و سایت مسئولیتی درقبال محتوای کانالها ندارد. درصورتیکه محتوا مغایر با قوانین کشور است مراتب را به [email protected] اطلاع دهید.
فیلم آنلاین تماشا کنید مجموعه ای از فیلم های سینمایی بصورت آنلاین در Yidio.ir قابل تماشا میباشد.
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۵۸
فروشگاهی از وسایل دکوری و لاکچری 😎

با ما خاص بودن را تجربه کنید 😍

زیبایی دکور و خانه ی شما💯

فروشگاهی برای مشکل پسندهااا و عروس خانومااااا 😍❤️
ظروف شیک و لاکچری 💯💯

https://t.me/joinchat/AAAAAFBqYAA86fXqguYgiw

زودتر عضوبشین تا دیر نشده 😱😱
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۳۵
‍ چرا آرد رو الک می کنیم ؟ چرا ۳ بار ؟


http://T.me/ashpaazbashi
👈چون رطوبت هوا باعث میشه که دانه های آرد به هم بچسبه  به عبارتی گلوله گلوله بشه. اگر بدون الک کردن آرد، اون رو داخل کیک بریزین، این گلوله ها هرچند هم کوچک باشند با بقیه مواد ترکیب نمیشن و به همین شکل داخل بافت کیک باقی می مونند. به همین ترتیب هم پخته میشن! یعنی وقتی کیک شما پخت، گلوله های آرد با همون طعم آرد در دهان حس میشن و کیک بافت خوب و نرم و خوشمزه و یکنواختی نخواهد داشت.

👈هرقدر آرد رو بیشتر الک کنین، باعث میشه دانه های آرد بیشتر به صورت پودر و با بافت خیلی ریزتری وارد مواد کیک بشن و کیک بافت منسجم تر و نرمتری پیدا کنه. پس توصیه من اینه که همیشه آردتون رو الک کنین. بخصوص اگر برای مهمانی میخواهید ازش استفاده کنین.
راستی هرقدر محلی که در اون زندگی میکنین شرجی تر و با رطوبت بالاتری باشه، الک کردن آرد هرچه بیشتر و بیشتر مهم میشه چون گلولهای آرد بزرگتر و بزرگتر میشن و حتی میتونین این گلوله ها رو ببینین.
🌸این امر در مورد پودر قند هم صدق میکنه.

http://T.me/ashpaazbashi
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۰۴
شکم و پهلووت آویزونه؟😰
لاغری شده آرزوت؟😔
دوست داری تاعید 10 کیلو وزن کم کنی😃
بدون ورزش ورژیم😍
مشاوره رایگان😌👇👇👇

https://t.me/joinchat/Cb8GzU8JOB0T4FlDNO-BVw
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۵۵
❌3تیکه پرفروش قیمت عااالی

❌پرداخت درب #منزل

❌شروع قیمتهااز #49

❌کارت #تخفیف ویژه روز مادر

❌حراج داغ #زمستانه

❌خریداز #تولیدی

⭕️ارسال #رایگان
با3سال سابقه فروش
https://t.me/joinchat/AAAAAEKqtEvA-F6rz_ILKw
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۵۲
#شیرینی_قیطونی_معصومه
#شیرینی_عید_معصومه

هر گاه دست احسانى به سوى تو دراز شد آن را با احسانى افزون تر، پاداش ده . امام علی (ع) (نهج البلاغه)

شیرینی بسیار خوشمزه و خوشگل که واقعا واسه عید خیلی عالیه .
این شیرینی نرم و لطیف هست . .

دوستای گلم اولین نکته مهم برای پخت شیرینی های سنتی اندازه گیری درست و گرم هست دیدین که چه قدر به خاطر خودتون تاکید کردم من واقعا این جا مونده بودم چه طور اخه بگم و براتون تایپ کنم به هر حال همشون تقریبا و حدودا هست و واقعا ضمانتی نمی کنم در مورد این نوع اندازه گیری پس خواهشا با گرم برای شیرینی های سنتی پیش برید . .

باز تاکید مهم از اولین نکات آشپزی اول خوندن دقیق دستور هست آخه می بینم دستور خونده نمیشه 🤔 .
جای روغن جامد میشهاز نیمه جامد ها استفاده کرد . اما کره بریزین شیرینی رو سفت می کنه . .

http://T.me/ashpaazbashi
برای ۳۲ عدد
روغن جامد (صاف قنادی یا نیمه جامد) ۱۰۰ گرم (حدودا نصف لیوان)
آرد سفید ۸۰ گرم (نصف لیوان)
آرد نخودچی ۲۵ گرم (حدودا ۳ ق غ)
آرد برنج ۴۰ گرم (حدودا ۳ تا ۴ ق غ یا حدودا ۱/۴ لیوان)
پودر قند ۱۰۰ گرم (حدودا نصف لیوان یه کم بیشتر)
روغن مایع ۲۰ میلی (حدودا ۲ ق غ)
پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ
گلاب نصف لیوان
پودر نارگیل و پودر پسته و کنجد و .. .
.

روغن جامد و پودر قند (الک شده) رو با همزن زدم و روعن مایع رو هم اضافه کردم . ۵ دقیقه ای زده بشه . پودر هل رو هم ریختم .
آرد ها رو هم الک کردم و اضافه کردم .
آرد سفید رو کم کم اضافه کردم و خمیر رو با دست جمع کردم آرد رو کم کم ریختم اگر میزان چسبندگی نبود کافیه .
خمیر رو یه ساعت محیط (جای گرمی نباشه ) استراحت دادم .
بعد از خمیر گوله هایی برداشتم و توی دستم گرد کردم و اول داخل گلاب انداختم (زیاد نمونه) و بعد به دلخواه داخل پودر نارگیل رنگ شده و کنجد و پودر پسته غلتوندم .
برای رنگ‌کردن پودر نارگیل هم ته کیسه فریزر چند قطره رنگ خوراکی ریختم و مقداری پودر نارگیل ریختم و با دستم مالش دادم .
پودر پسته هم یه تعداد کم غلتوندم دیدم به صرفه نیست انصراف دادم 😁.
فر از یه ربع قبل گرم کردم و سینی رو در طبقه وسط به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ یا ۱۸۰ درجه قرار دادم .
دمای فر توی این شیرینی پایین نیست نسبت به شیرینی های دیگه و این شیرینی ها روشون ترک هایی ایجاد میشه .شیرینی نرمی هست زود و گرم از سینی جدا نشه .
ماندگاری این شیرینی بسیار بسیار بالا و حتی ماه ها هست و توی ظرف درب بسته نگه داری کنید .
اینستاگرام @masoumehrasouli
کپی کارها ممنوع ⛔⛔ ادمین های پیج ها و کانال ها کپی نکنید حتی با ذکر منبع

http://T.me/ashpaazbashi
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۵۲
شیرینی قیطونی از معصومه رسولی با اینستاگرام masoumehrasouli
http://T.me/ashpaazbashi
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۵۱
شیرینی قیطونی از معصومه رسولی با اینستاگرام masoumehrasouli
http://T.me/ashpaazbashi
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۵۱
دیگه چیزی به عید نوروز نمونده 💐 🌸🌾😍

‌‌دوستان عزیزم سلام
اگه دنبال جدیدترین لوازم پذیرایی و آشپزخانه نوروز 98 با بهترین قیمت ها می‌گردید کافیه به کانال زیر سر بزنید و تمام مهموناتون و غافل گیر کنید🤩بذارید همه بدونن سلیقه خوب اتفاقی نیست?😉?

🔸انواع هفت سین ها
🔹جدیدترین شیرینی خوری ها
🔸انواع میوه خوری ها
🔹جدیدترین شکلات خوری ها
🔸بهترین آجیل خوری ها
🔹انواع سینی و استکان چای
🔸بهترین گلدان ها
🔹جدیدترین قاشق های آجیل
🔸انواع کارد و چنگال و پیش دستی

👥 لینک عضویت 👇🏻
✅ https://t.me/joinchat/AAAAAEbKiGc7eunQqTyTxQ

🆔 @mykitchen_plus
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۵۱
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۲۱
شیرینی قیطونی از معصومه رسولی با اینستاگرام masoumehrasouli
http://T.me/ashpaazbashi
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۵۶
💄میخوای تو مراسما همه رو مجذوب خودت کنی😍
💅میخوای همه چیت لاکچری‌ باشه واسه عید 😍

🔊حتما به کانال زير سر بزنید
♨ویژه افراد خوش سلیقه وجذاب
لوازم آرایش هاش عالیه با کمترین بودجه میتونی خرید کنی👏👏👏
انبار گردانی اخر سال فروش به قیمت خرید
تعداد محدود🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀

لینک جوین 👇👇👇👇👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEqlTnpbFXFD9EYG_A
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۵۰
👈👈دلایل خشک و سفت شدن شیرینی و بیسکو ئیت بعد ازپختن و خنک شدن: 


1.باید مواد اولیه را با دقت اندازه گیری کرد. زیرا زیاد شدن مقدار شکر، یکی از دلایل سفت شدن بیسکویت یا شیرینی است. 
2.اگر شیرینی به مدت طولانی و با دمای بالا پخته شده باشد. سفت می‌شود.
3.برای پهن کردن خمیر بیسکویت روی میز کار، از دو ورق کاغذ روغنی استفاده کنید که مجبور به استفاده از آرد نشوید. چون استفاده ی زیاد از آرد باعث سفت و خشک شدن بیسکویت و شیرینی می‌شود.
4.اگر هنگام تهیه ی خمیر، خمیر را زیاد هم بزنید، خمیربه روغن می‌افتد و بعد از پخت،شیرینی یا بیسکویت خشک و سفت می‌شود.

http://T.me/ashpaazbashi
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۰۰
🌺🌺 عیدانه 🌺🌺

✔خرید بدون واسطه از استانبول 🇹🇷
✔✔✔ آف های باورنکردنی🔔

🔴 با ۵ سال سابقه ی درخشان ❤

لینک کانال ما در تلگرام👇


https://t.me/joinchat/AAAAAEhsKDkn0WoxUrjZzg
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۰۰:۰۲
❌توجه ، توجه ، توجه

🌟اگر ميخواهي براي عيدت يه مانتوي عالي با يه قيمت باور نكردني بخري.😱

🔱 همين الان وارد كانال خاصپو بشو 👇🏻

https://t.me/joinchat/AAAAAEN98oR1EHfjy_gl-A
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۴۲
میز شام مهمونی
ایده پذیرایی

غذاها شامل
کباب هاشمی
راتا مرغ و شوید
پیتزا باگت
سالاد توپی
ژله تلفیقی

http://T.me/ashpaazbashi
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۳۱
#ژله_تلفیقی_معصومه
#ژله_معصومه

با شرافت ترین جوانمردی ، خوب دوستی کردن است. امام علی (ع) (غررالحکم)


http://T.me/ashpaazbashi
در واقع این ژله تلفیقی از ژله ویترینی همراه با میوه و ژله رنگین کمان هست که اسمش رو تلفیقی گذاشتم . خداییش این ژله رنگین کمان خیلی قشنگه هر جور هم که درست کنی باز یه جلوه دیگه داره 😀😍. .
.

من اولش یه بسته ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم و داخل قالبم یه کم ریختم و گذاشتم یخجال نیم بند بشه (حالت کشسانی مثل سفیده تخم مرغ) (تایم نیم بند شدن واقعا گفتنی نیست این به خنک کنندگی یخچال ها و جنس قالب و سردی و خنکی ژله و مقدارش و کلی عوامل داره) میوه دلخواهم رو چیدم از انار و سیب که قالب زدم استفاده کردم و بعد مابقی زله رو روش ریختم و گذاشتم یخچال .
نصف بسته ژله آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و گداشتم توی محیط خنک بشه و بعد ۲ ق غ بستنی وانیلی نرم اصافه کردم و مخلوط کردم و روی ژله ریختم .
.
برای رنگی ها از ۴ رنگ استفاده کردم اول ژله قرمز رو با یک لیوان آب جوش حل کردم و دو قسمت کردم اون مقداری که زیادتر بود ۱/۴ لیوان آب سرد ریختم و گداشتم توی محیط خنک بشه و بعد روی لایه قبلی ام ریختم و اون مابقی زله ای که مونده بود رو که خنک شده بود با ۲ ق غ بستنی وانیلی مخلوط کردم و روی لایه قبلی ریختم .
لایه های بعدی رو همین طور انجام دادم . .
من از ژله قرمز (تمشک) ، نارنجی (پرتقال) ، سبز (لیمو) ، آبی (بلوبری) استفاده کردم .
.
نکته : حواستون باشه که هر لایه از نیم بند کمی سفت تر شد لایه بعدی رو بریزین اگه بزارین تایم طولاتی توی یخچال بمونه موقع در اوردن تیکه نیشه و لایه ها جدا میشن .
.
وقتی که ژله مون کامل بست دورش رو با چاقو آزاد کردم داخل آب ولرم چند ثانیه قرار دادم و وقتی که مطمین شدم که آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
دیس مرطوب هم به خاطر اینه که وقتی ژله مون محلی که می خوایم قرار نگرفت کمی با دست هل بدیم و محل مورد نظر قرار بگیره .
اینستاگرام @masoumehrasouli
کپی کارها ممنوع ⛔⛔ ادمین های پیج ها و کانال ها کپی نکنید حتی با ذکر منبع

http://T.me/ashpaazbashi
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۳۱
ژله تلفیقی از معصومه رسولی با اینستاگرام masoumehrasouli
http://T.me/ashpaazbashi
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۳۱
ژله تلفیقی از معصومه رسولی با اینستاگرام masoumehrasouli
http://T.me/ashpaazbashi
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۰۶
صاف كردن شکم وپهلو با قويترين چربیسوز دنیا😯😱

چالش لاغری تا عید😉🎁
فقط34روز مونده
مثل ڪوره چربی بسوزانید😳
شڪم➕پهلو👇
{مراج شناسی و مشاوره رایگان}
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۵۹
لوازم ارایشی برند و لوکس
گیاهی،ضدچروک و لیفتینگ میخوای؟برای ریزش موهات و رفع لک صورتت دنبال چاره ای؟بیا اینجا👇👇👇👇👇👇

https://t.me/joinchat/AAAAAFLBPZfyLCbgc1F4zw

ا اوریفلیم( دومین برند برتر آرایشی وبهداشتی جهان💎💎 )

به هر آنچه که تصورش را می کردید و انتظارش را داشتید میرسید👆👆

ارسال به سراسرکشور

جهت مشاوره:👇👇👇
@Eli_Fayazi_PV😍